logo

Amsterdam – the place to break free (ep. 2)

Spread the love

Dupa succesul primului episod despre Amsterdam, va promiteam si continuarea. De aceasta data insa un Amsterdam mai vesel, jucaus, colorat sau fara perdea. Sa incepem cu cea mai trasnita cazare pe care am avut-o vreodata. Pentru cei care ma stiu, nu putea fi una normala 😉 De fapt, am mers in Amsterdam abia dupa ce am identificat acest hotel. A, si mai ales pentru un super concert 360° cu U2, cel mai tare vazut de mine vreodata.

Revenind la cazare: un design hotel, nu oricare, ci chiar  Winner European Hotel Design of the Year & Best Hotel Concept 2008, cu o camera alba high tech, mai mult lunga, cu pat 2×2 (mmmm), cu dus circular transparent in camera :) Cu telecomanda multimedia, inclusiv pentru luminile ambientale din dus& tavan, cu mood-uri speciale (party/ romance/ business – ghiciti care e cel mai folosit..). Design senzational in hol (vezi galeria foto – Concept hotel), plus un concept remarcabil de marketing (affordable luxury), self check-in, free Wi-Fi si (adult) movies sau chiar blockbustere :)

CitizenM review at Philips Simplicity event

Dupa atata tehnologie, hai sa hoinarim prin Amsterdamul lui Madame Tussauds, cel al multicolorei piete de flori, al librariilor non-conformiste, al celebrului Red Light District (din motive lesne de inteles nu prea am poze elocvente de aici :D), cel al concertelor spectaculoase de pe Amsterdam Arena, al “coloratei” piete Dam, al Palatului Regal.